HALİLİYE’DE MASKE DAĞITIMI SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler ilçe genelinin farklı birçok noktasına kurduğu stantlarda belediyenin kendi üretimi maskeleri dağıtırken, diğer taraftan ise iş yerleri açık olan esnafa maske dağıttı.

Haliliye Belediyesi, covıd-19 salgının Türkiye görülmesinden itibaren başlattığı mücadele her geçen gün artıyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları devam ederken, salgınla mücadelede büyük önem arz eden maske ile koruma yöntemi de yaygınlaştırılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Bulvarı, Emniyet Caddesi ve Şehitlik Kavşağı’nda kurdukları stantlarla maske dağıtımını sürdürüyor.

Öte yandan ekipler belirlenen program dahilinde her gün farklı bir semtinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Ekiplerin bu kez ki adresi Aşağı Sanayi bölgesinde bulunan esnafalar oldu. Ekipler, iş yerlerini tek tek dolaşıp maske dağıttı.

Belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olduğunu belirten vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:25

×