HALİLİYE KIRSALI DA UNUTMADI

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Belediye ekipleri kırsal Boydere, Şeyhçoban, Yenisu ve İbrik mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların siparişlerini evlerine teslim etti.

Haliliye Belediyesi, asli görevlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yürüttüğü faaliyetlerini koronavirüs (Covıd-19) salgını nedeniyle artırıyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ilçe geneline yılın 12 ayı gıda ve sıcak yemek desteğini sürdürüyor. Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte destek kapasitesini artıran Haliliye Belediyesi merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Ekipler bu çerçevede kırsal Boydere, Şeyhçoban, Yenisu ve İbrik mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların siparişlerini evlerine teslim etti. Gıda paketlerini mahalleye götüren belediye ekipleri paketleri mahalle muhtarlarına teslim etti. Paketleri teslim alan muhtarlar belediye tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere siparişlerin dağıtım işlemini gerçekleştirecek.

Yapılan yardımlar ile ilgili konuşan Boydere Mahalle Muhtarı Mehmet Güneş, “ Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederiz. Mahalle sakinlerimize gıda desteği veriyor. Ekipler paketlere mahalle kadar getirdi. Bizlerde bize verilen listeye göre vatandaşlara dağıtacağız “dedi.

Şeyhçoban Mahalle Muhtarı Cuma Çoban ise “ Sayın Belediye Başkanımızın gönderdiği yardım bizlere ulaştı. Bizlerde önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımını yapacağız. Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Belediyenin mahallede belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteğini getirdiğini belirten Yenisu Mahalle Muhtarı Mustafa Aksu da “ Yapılan bu hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Belediyemiz isimleri belirlenen vatandaşlarımıza gıda ihtiyaçlarını getirmişler. Mahallem adına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:26

×