HALİLİYE ZOR GÜNLERDE HALKINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye ekipleri merkez ve kırsal mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda paketlerini evlerine teslim etmeye devam ediyor.

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Koronavirüs salgının etkili olduğu bu zor günlerde bir yandan salgınla mücadele eden Belediye diğer taraftan ise vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Yardım tesisi her alanda ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Süresiz bir şekilde halk hizmet eden tesis Ramazan Ayın’da kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri merkez ve kırsal mahallelere gıda dağıtımına devam ediyor.
Ekipler, son olarak merkezde Sancaktar, Bağlarbaşı, Devteşti, Ahmet Erseven, Kamberiye, Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Yenişehir’de kırsalda ise Dikme, Dalbaşı, Kaynaklı, Terzi,  Konak, Boncuk ve Güvenli mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerini teslim etti.

Yapılan hizmetler vatandaşların takdirini toplamaya da devam ediyor. Yenişehir Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır, “ Haliliye Belediyesi gıda yardımlarına geceli gündüzlü devam ediyor. Gecenin bu saatinde de ekipler gıda yardımlarını dağıtıyor. Bu hizmetlerinden dolayı başta Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:27

×