BAŞKAN CANPOLAT’TAN DÜNYA ÇÖLYAK'LA MÜCADELE GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 9 Mayıs Dünya Çölyak'la Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak çölyak hastalarımızın ve ailelerinin yanında olup onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 9 Mayıs Dünya Çölyak'la Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, mesajında günün önemine vurgu yaparak Haliliye Belediyesinin ilçeler dahil tüm Şanlıurfa’daki çölyak hastalarına glutensiz ekmek üretmeye devam ettiğini söyledi.

Aylık 55 bin glutensiz ekmek üretimi ile ildeki tüm çölyak hastalarının yanında ve destekçileri olduklarını belirten Başkan Canpolat mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Çölyak ile mücadele anlamında Haliliye Belediyesi olarak bu hastalarımızın farkındayız. Belediyemizin çölyak fırınından tüm Şanlıurfa’ya günlük birer ekmek olacak şekilde yılın her günü devam ediyor. Bununla birlikte çölyak ile mücadele kapsamında Haliliye ilçemizde oturan çölyak hastalarımıza üçer aylık dilimler halinde çölyak gıda kolilerini kendilerine takdim ediyoruz. Bu doğrultuda Haliliye Belediyesi olarak bu hastalarımıza ailelerine yanlarında olduğumuzu kendilerine destek olacağımızı ifade edip 9 Mayıs Dünya Çölyak’la Mücadele Günü’nü kutluyorum.”

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:27

×