BAŞKAN CANPOLAT’TAN GECE MESAİSİNE GECE DENETİMİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, koronavirüs sonrası vatandaşları yeni ve yemyeşil yüzleri karşılayacak olan parklarda devam eden çalışmaları ve parkların son hallerini inceleyerek yetkili birim amirlerinden bilgiler aldı.

Haliliye Belediyesi, ‘daha yeşil bir Haliliye için’ sloganı ile başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe merkezindeki parklarda çim ekme, ağaçlandırma, aydınlatma, banklar ve oyun gurupları gibi birçok kalemde faaliyetlerini sürdürüyor. Koronavirüs salgınının etkili olduğu bugünlerde boş kalan parklar, salgın sonrası vatandaşların daha rahat ve dinlenebilecekleri huzurlu ortamlar haline getiriliyor.

Ekiplerin geceli gündüzlü çalıştığı parkları gece saatlerinde denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, parklarda devam eden çalışmaları ve bazı parkların da son hallerini inceleyerek yetkili birim amirlerinden bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Haliilye Belediyesi koronavirüs tedbirleri ve aynı zamanda Ramazan Ayı dolayısıyla 7/24 mesaiye devam ediliyor. Şuanda arkadaşlarımız hummalı bir şekilde parklarımızda yeni çim ekme, çim biçme, ağaç budama, yeni ağaç ekimleri, çiçek ekimleri ve parklarımızdaki ışık, bank, aydınlatma ihtiyaçlarını gidermek için hep birlikte sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah gelecekte ve bu koronavirüs iletinden de kurtulduktan sonra Haliliyemizi yepyeni ve yemyeşil parklar bekliyor. Bizler hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:28

×