ŞAMPİYON HALİLİYE BELEDİYESPOR’A TEBRİKLER

Mücadele ettiği Erkekler Voleybol 1.Ligi ve play-off’taki grubu lider olarak tamamlayarak Efeler Ligine yükselen Haliliye Belediyespor takımı; Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret etti.

Mücadele ettiği Erkekler Voleybol 1.Ligi ve play-off’taki grubu lider olarak tamamlayarak Efeler Ligine yükselen Haliliye Belediyespor takımı;  Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Kaymakamı Metin Esin’den tebrik aldı.

Haliliye Belediyespor Voleybol takımı 1.Ligi ve play-off’taki grubu lider olarak tamamlayarak Efeler Ligine yükselen Haliliye Belediyespor takımı Başkan Mehmet Canpolat liderliğinde, Haliliye Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Tatlı, Belediye Başkanı Mehmet Erol,  kulüp yönetimi ve teknik heyet ile birlikte; Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen’i ziyaret etti.  Başarılarından ötürü Başkan Mehmet Canpolat’ı ve Haliliye Belediyespor voleybol takımını tebrik eden Vali Abdullah Erin’e, arkasında isminin yazdığı özel forma Başkan Mehmet Canpolat tarafından hediye edildi.

Valilik ziyaretinin ardından Başkan Canpolat ve Haliliye spor ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü de ziyaret etti. Burada Başkan Mehmet Canpolat, “Kulüp Başkanı ve heyeti tebrik ediyorum. Başta halkımız olmak üzere, daha sonra sayın valimiz ve büyükşehir belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şanlıurfa inşallah bundan sonrada adını salon sporlarında da söz ettirecek. TRT Spor ekranlarından voleybol takımımızın maçları sürekli yayınlanacak. Türkiye’deki önemli kulüplerin başında gelen Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli kulüpleri şehrimizde misafir etme fırsatı bulacağız. Hep birlikte güzel maçlar izleyeceğiz. Şanlıurfa her zaman olduğu gibi adını her yerde söz ettirmeye devam edecek. Şanlıurfa bir marka şehirdir. Takımlarımızda bir markadır. Haliliye Voleybol takımı sadece Haliliye’nin değil tüm mülki amirlerimizin takımıdır. Hep birlikte destek olmaya ve başarılara koşmaya Allah bizi muvaffak etsin” şeklinde konuştu.

 

EN GÜZEL VOLEYBOL MAÇLARINI ŞANLIURFA’DA İZLEYECEĞİZ

 

Haliliye Voleybol takımımız Başkan Canpolat’ın liderliği ile en üst lig olan Efeler Ligine geçtiğini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise şunları kaydetti:

“Bu başarı Şanlıurfa için bir iftihar  vesilesidir. Bu başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonra voleybol olarak en güzel maçları Şanlıurfa’da izleme imkanına sahip olacağız. Bu Urfa için bir şans, bizim için ise bir şereftir. Bu şansı kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yıllar önce gençliğimde bende bir voleybol takımına başkanlık yapmıştım. İlk defa kurulmuş olan takımlardı. Ama bir gün süper ligde olacağımızı ümit edemiyorduk. Darısı diğer takımlarımızın başına.”

Yapılan açıklamaların ardından Başkan Zeynel Abidin tarafından oyunları satranç takımı hediye edildi. Başkan Canpolat ve beraberindekiler ardından Haliliye Kaymakamı Metin Esen’i makamında ziyaret etti.

Elde edilen bu başarının Şanlıurfa için çok önemli olduğunun altını çizen Kaymakam Metin Esen: “Bu başarı aynı zamanda spora yönelecek olan gençlerimize çok büyük örnek teşkil ediyor. Ben böylesi bir başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Esen’e Başkan Canpolat tarafından forma hediye edildi.

Eklenme Tarihi: 14.05.2020 16:28

×