BAŞKAN CANPOLAT DEVTEŞTİ’NDE YENİ YOL AÇMALARI DENETLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteşti Mahallesinde devam eden yeni yol açma ve stabilize çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat, gece saatlerinde Devteşti Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başlattığı yeni yol açma ve stablize yol çalışmalarını denetledi.

Devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a birim amirleri ve teknik heyet eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Fen İşleri ekiplerimiz Devteşti Mahallemizde de yeni yol açma çalışmalarını icra ediyorlar. İnşallah hep birlikte Haliliye ilçemizin tüm yerleşkelerinde yeni yol açmalarımız, stabilize çalışmalarımız ve parke çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecektir. Devteşti Mahallemize de bu yeni yollar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Canpolat buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:17