HALİLİYE, KIRSALDA DAHA GÜZEL SOKAKLAR İÇİN ÇALIŞIYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.  Ekipler bir taraftan ilçe merkezinde parke bakım ve onarımını yaparken, diğer taraftan ise kırsal mahallelerde kilitli beton parke döşeme çalışması yürütüyor.

Haliliye Belediyesi koronavirüs ile mücadeleyi gevşetmeden sürdürürken, vatandaşa hizmet götürmeyi de ihmal etmiyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan yeni yol açma ve stabilizesini yaparken, diğer taraftan ise merkez ve kırsalda parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler daha önce Yeniköy Mahallesinde başlatılan ve sona doğru gelinen kilitli beton parke döşeme çalışmasını Şeyçoban Mahallesinde de başlattı. Ekipler Ramazan Ayı nedeniyle iftar saatleri sonrası mahallede başlattıkları çalışmayı sabah saatlerine kadar sürdürüyor. Ekipler mahallede tıkanan su giderlerini açıp boru da döşüyor. 

Belediye tarafından yapılan hizmetler vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Şeyhçoban Mahalle Muhtarı Cuma Çoban, “Çalışmalarımız iki günden beridir devam ediyor. Belediyemiz mahallemize hızlı bir şekilde çalışmaları başlattı. Daha önce çok hizmet noktasında geri kalmış bir mahalleydik. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ettik” 

Mahalle sakinleri ise yürütülen çalışmaların seferberlik ruhu ile yürütüldüğünü bundan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekiplerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

Öte yandan Fen İşleri ekipler ilçe merkezinde de Bahçelievler, Devteşti, Osmangazi, Bağlarbaşı ve Ahmet Yesevi mahallelerinde deforme olmuş parkelerin değişimi ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:43

×