HALİLİYE BELEDİYESİ'NE E-DEVLET'TEN ULAŞILABİLİNECEK

Haliliye Belediyesi, otomasyon hizmetlerini e- Devlet Kapısı entegrasyonuyla birleştirerek vatandaşlara elektronik ortamda verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

Haliliye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü; belediyenin otomasyon hizmetlerini, kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan hızlı ve güvenli erişim hizmeti veren e- Devlet Kapısı ile birleştirdi.

44 ildeki 125 belediyenin ve 4 yerel hizmet kurumunun yer aldığı e- Devlet Kapısı entegrasyonunda Haliliye Belediyesi 5 başlıkta vatandaşlara elektronik hizmet sunacak. Vatandaşlar; 'www.turkiye.gov.tr' adresi üzerinden giriş yapıldıktan sonra "Belediyeler" bölümünden "Şanlıurfa" seçeneğini tıklayarak ulaşabileceği Haliliye Belediyesi'nin otomasyon hizmetlerinden şu işlemleri yapabilecek: "Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri Sorgulama, Borç Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama."

Haliliye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, daha öncede e- belediye modülüyle belediye hizmetlerini elektronik ortama taşımış, bu hizmete ‘www.haliliye.bel.tr’ adresinden ‘E- Belediye’ butonuna tıklayarak ulaşmak mümkün.

Eklenme Tarihi: 07.08.2015 04:01