BAŞKAN CANPOLAT’LA KIRSALIN DA ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal ayırımı yapmadan ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeniköy kırsal mahallesinde başlattıkları kilitli beton parke döşeme çalışmalarını tamamlayarak daha güzel bir görünüme kavuşan sokakları vatandaşların hizmetine sundu.

Haliliye Belediyesi hizmet atağını sürdürüyor. Bir taraftan tüm dünya ve Türkiye’de etkili olan koronavirüs salgını ile mücadeleye devam ederken, diğer taraftan da vatandaşlara hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde kırsal Yeniköy Mahallesinde başlattıkları kilitli parke döşeme çalışmalarını tamamladı.

 Çalışmaların tamamlanması ile daha güzel bir görünüme kavuşan mahallede vatandaşlar çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri ekiplerinin kırsalda kilitli beton parke döşeme çalışmaları Şehyçoban kırsal mahallesinde de devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:44

×