DALBAŞI MAHALLESİ’NDE STABİLİZE YOL YAPIMI TAMAMLANDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına aralıksız alarak devam ediyor.

Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde yaşam şartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.  Kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dalbaşı Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı.  Geçtiğimiz hafta sonu çalışmaların başlatıldığı Dalbaşı Mahallesi’nde; mahalle içi yollar, bağlantı yolları ve mahalle meydanında yol yapım çalışmaları tamamlandı.  Öte yandan Dalbaşı Mahallesi’nde bulunan Dalbaşı İlkokulu bahçesi, cami bahçesi ve çevre düzenleme çalışması da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

Daha önce Mahalle yollarının hepsinin çamur olduğunu aktaran Dalbaşı Muhtarı Abdulkadir Karadağ:  ‘’Bizim köyün daha önce yollarının hepsi çamurdu.  Haliliye Belediyesi geldi bütün yolları yaptı. Ben köylülerimin adına çok çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar da güzel, bütün eksikleri tamamladılar. Hiçbir eksik bırakmadılar.  Bu çalışmadan dolayı özellikle belediye başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a çok çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyoruz. Bundan da şüphemiz yok bunların hepsi gelecek.’’ diye konuştu.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde 5 ekip ile kilitli parke, stabilize yol ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eklenme Tarihi: 11.08.2015 02:41