KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA GIDA VE MASKE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ederken, ilçe genelinde karantinaya alınan mahalle ve binalarda bulunan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Haliliye Belediyesi, ölümcül covıd-19 salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte aldığı tedbirleri sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yıkama ve dezenfekte işlemlerini devam ettirirken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. 

Bu çerçevede belediye ekipleri merkezde İpekyol, İmambakır ve Bamyasuyu mahallelerinde karantinaya alınan bina sakinlerine ve kırsalda da karantinaya alınan Acaryurt Mahalle sakinlerine maske ve gıda desteğinde bulundu.

Ekipler karantinada olan bölgelere hazırlanmış gıda paketleri ve maskeleri teslim ederek vatandaşların karantina sürecinde evde kalmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Belediye tarafından sunulan destekler vatandaşların takdirini toplarken İpekyol Mahalle Muhtarı  Zeynel Tavaş, “ Bir binamız salgından dolayı karantinaya alındı. Haliliye Belediyesi binayı dezenfekte ederek maske dağıtımında bulundu. Son olarak bina sakinlerine gıda desteği sundu. Bu hizmetlerinden dolayı belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Halliye Belediyesi salgından dolayı daha önce karantinaya alınan merkez ve kırsal mahallelerde bulunan tüm vatandaşlara da maske ve gıda desteğinde bulunmuştu.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:45

×