HALİLİYE’DE CAMİLER İBADETE HAZIR

Haliliye Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan camilerin tekrardan ibadete açılmasının öncesi ilçede bulunan cami ve diğer ibadethanelerin halılarını yıkayarak, cami içleri ve bahçelerini de köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü faaliyetlere devam ediyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede bulunan ibadethanelerin yıkıma ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor. 

Salgın dolayısıyla yaklaşık 2 aydır kapalı olan camilerin bugün itibarıyla tekrardan ibadete açılacak. Haliliye Belediyesi vatandaşların rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için ilçe bulunan tüm camilerin halılarını yıkadı. Ekipler yıkanan halıların döşenmesinin ardından ibadethane içlerinde dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. 

Ayrıca ekipler camilerin bahçelerini de köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Vatandaşların gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapmalarını hedefleyen belediye bu uygulamayı belli periyodlarda sürdüreceği de bildirildi.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:45

×