NORMALLEŞME SÜRECİNİN OLMAZSA OLMAZI MASKELERİN DAĞITIMI SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, 1 Haziran’dan itibaren girilecek olan normalleşme sürecinin olmazsa olmazı maskeleri vatandaşlara ücretsiz dağıtmaya devam ediyor. Ekipler ilçenin üç farklı yerine kurduğu stantlarda vatandaşlara maske dağıtımını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgınının Türkiye'de görülmesinden itibaren başlattığı mücadeleyi aksatmadan sürdürüyor.  Vakaların azalma göstermesi ile birlikte 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle normalleşme sürecine girmeye hazırlanan Türkiye’de maske, sosyal mesafe ve hijyen en önemli korunma kuralları arasında yer alıyor. 

Bu kapsamda Haliliye Belediyesi salgının görülmesi ile birlikte başlattığı ücretsiz maske dağıtımını aralıksız sürdürüyor.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Bulvarı, Emniyet Caddesi ve Şehitlik Kavşağı’nda kurdukları stantlarla vatandaşlara maske ulaştırmayı aksatmıyor. 

Belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olduğunu belirten vatandaşlar ise Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:45

×