EYYÜP CENAP GÜLPINAR DEVTEŞTİ SPOR VE YAŞAM MERKEZİ HİZMETE HAZIR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleri sonucu Devteşti Mahallesinde belediyeye ait dev binanın hastane olarak hizmet verecek olması bölge halkının takdirini topladı. Öte yandan bina ile aynı mevkide yer alan Haliliye Belediyesi Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi ise belediye bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her alan da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bunun son örneği Devteşti Mahallesinde bulunan ve yapımı tamamlanan dev binanın vatandaşların talebi doğrultusunda hastane olarak hizmet verecek olması. Bu hizmetin vatandaşlara sunulacak olmasında Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in girişimleri ve çabaları takdir toplamaya devam ediyor. Bölgenin hastane ihtiyacını es geçmeyen Vali Erin ve Başkan Canpolat yaptıkları tüm görüşmeler neticesinde bölge insanının yüzünü güldürmeyi başardı. Başkan Canpolat,  Vali Erin’in konu ile ilgili çaba ve girişimlerini her platformda dile getirerek, vatandaşlar için çabasını teşekkürleri ile ifade etti.

HALKTA HASTANE SEVİNCİ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Binanın hastane olarak hizmet verecek olması vatandaşları sevindirdi. Bölgede yaşayan vatandaşlar Haliliye Belediyesinin binasını hastane olarak devretmesinden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve emeği geçen herkse teşekkür etti.

SPOR KOMPLEKSİ BELEDİYE BÜNYESİNDE HİZMETE START VERDİ

Öte yandan yine aynı mevkide yer alan Haliliye Belediyesi Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi belediye bünyesinde hizmet vermeye başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler doğrultusunda hizmete başlayan Spor ve Yaşam Merkezi,  içinde engelli çocuk havuzu, spor salonu, yarım olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, salon sporları alanları, meclis salonu, Haliliye Belediyespor kulübü tesisi ve yaşam merkezi barındırıyor.
Kapalı spor salonundan yüzme havuzuna kadar her tür branşa hitap eden olan kompleks Haliliyeli spor severlerin hizmetinde olmaya devam edecek.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 14:47

×