EKİPLER HALİLİYE’NİN TEMİZLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALARA ARA VERMİYOR 

Haliliye Belediyesi, pandemiden korunma tedbirleri ve Kurban Bayramı öncesi ilçe temizliği için çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Şehitlik ve Veysel Karani mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Öte yandan belediye ekipleri ilçe merkezinde bayat ekmek kutularının yenileme ve onarım işlemlerini de gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalara devam ederken, diğer taraftan rutin temizlik çalışmalarına da ara vermiyor. İlçe genelinde periyodik olarak salgına karşı yıkama ve dezenfekte çalışması yürüten Temizlik Müdürlüğü ekipleri, son dönemlerde kentte artan pozitif vaka sayılarını da dikkate alarak ilçede girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. 

Kuran Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren ekipler son olarak Şehitlik ve Veysel Karani mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşan Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar, “Haliliye Belediyesi yıkama ve dezenfekte çalışmalarını periyodlar halinde devam ediyor. Bu hizmetlerinden dolayı mahallem adına Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Öte yandan Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, israfı önlemek ve ekmeklerin çöpe atılmasının önüne geçilmesi için başlatılan bayat ekmek kutuları uygulaması kapsamında ilçe merkezinin birçok noktasında bulunan bayat ekmek kutularını yeniledi. Ekipler kullanılamaz hale gelen kutuları yenilerken, geriye kalan kutularında bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi.  

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:00

×