MERKEZ VE KIRSALDA PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kırsal mahalle Gülveren’de başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, ilçe merkezinde ise deforme olmuş parkelerin değişimini gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediyesi, salgınla mücadeleyi aralıksız sürdürürken vatandaşlara hizmet götürmeyi de aksatmıyor.  Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan yeni yol açma ve stabilizesini yaparken, diğer taraftan ise merkez ve kırsalda parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri son olarak kırsal Gülveren Mahallesinde başlattıkları kilitli beton parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.  Önce parke döşenecek güzergâhlarda dolgu çalışması yürüten ekipler, ardından parke döşeme işlemi gerçekleştiriyor.

Çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanırken, Gülveren Mahalle Muhtarı Sinan Baynaz, “Mahallemize 21 bin metre kareye parke taşı döşemesi yapılıyor. Bu hizmetlerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Gülveren mahalle sakinleri ise sunulan hizmetlerden memnun olduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri ekiplerinin ilçe merkezinde de parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Devteyşti, Hamidiye, Süleymaniye, Paşabağı, Bamyasuyu mahallelerinde ve Topçu Meydanı’nda deforme olmuş parkelerin değişimi ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. 

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:00

×