HALİLİYE ‘TEDBİRLİ’ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Zabıta ekipleri ilçe genelinde belirlenen kurban satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Satış yerlerinde maske dağıtımına devam eden ekipler, vatandaşları salgına karşı belirlenen kurallara riayet etmeleri yönünde uyardı.
 
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipler Kurban Bayramı öncesi vatandaşların gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını alabilmeleri için ilçenin farklı birçok bölgesinde belirlenen satış yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.  Son olarak ilçenin belirlenen 6 farklı bölgesin belirlenen kesim yelerini denetleyen ekiplere Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve birim amirleri de eşlik etti. 
Denetimlerde dünyayı tesiri altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kurban satış yerlerine dezenfekte istasyonları kurulurken, vatandaşlara maske dağıtımı da yapıldı.  Zabıta ekipleri ayrıca kurbanlık satışı ve alışını yapan vatandaşları hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmeleri yönünde uyardı.

Öte yandan Haliliye Belediyesinin, vatandaşların Kurban Bayramı’nda herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına bayram öncesinden başlayıp bayram süresince ilgili tüm birimleri ile sahada olmaya devam edeceği bildirildi.    

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:01

×