HALİLİYE ZABITASINDAN KALDIRIM İŞGALİ VE PAZAR YERİ DENETİMLERİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor. Ekipler, bu kapsamda kaldırım işgalleri ve salgından korunma tedbirlerinin başında gelen sosyal mesafe, maske ve hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korunması doğrultusunda denetimlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak mahallelerde kaldırım işgallerini ve semt pazarlarını denetledi. Denetimlerde ekiplere Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ve birim amirleri de eşlik etti.

Ekipler ilk olarak Bahçelievler bölgesinde bulunan cadde ce sokaklarda kaldırım işgali denetimleri gerçekleştirdi. Kurallara uymayan vatandaşlara ekiplerce uyarıldı. 

Öte yandan semt pazarlarında da denetimler yapan ekipler, pazar yerlerinde esnaf ve alışverişe gelen vatandaşları maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyma yönünde uyardı. Alışverişte maske takmayan veya yanlış takan esnaf ve vatandaşlar da uyarıldı.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:02

×