HALİLİYE BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırlarındaki tüm okulların bahçelerini temizleyerek yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getiriyor.

Haliliye Belediyesi, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinin temizliğini gerçekleştiriyor. Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  4 yıkama aracı ve 10 personel ile Haliliye merkez sınırları içerisinde yer alan 70 okulun bahçe temizliğini yapıyor.  Yıkama araçları ile okul bahçelerine giren ekipler okulların oyun alanları ve girişler ve otopark alanlarının temizliğini yıkama araçları ile yapıyor. Temizlik çalışmaları kapsamında yıkama araçlarının yanı sıra yeşil alanlarında temizliği Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından gerçekleştiriliyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 70 okulun tamamının 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde tamamlanacağını açıkladı. Ayrıca ihtiyaç durumunda belirli zaman aralıklarında daTemizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yıkama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Eklenme Tarihi: 31.08.2015 09:48