BAŞKAN CANPOLAT’LA KIRSALIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, kırsal mahalle Gülveren’de başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, Yarımsu Mahallesinde de vatandaşların talebi üzerine mahalle kabristanında parke döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan yeni yol açma ve stabilizesini yaparken, diğer taraftan ise merkez ve kırsalda parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri son olarak kırsal Gülveren Mahallesinde başlattıkları kilitli beton parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.  Önce parke döşenecek güzergâhlarda dolgu çalışması yürüten ekipler, ardından parke döşeme işlemi gerçekleştiriyor.

Çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanırken, Gülveren mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri ekipleri Yarımsu Mahallesinde de vatandaşların talebi üzerine mahalle kabristanda çevre düzenlemesi yaparak kabristanın giriş ve çıkışlarında parke döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:03

×