BAŞKAN CANPOLAT’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, “ Milletimiz 98 yıl önce yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeği ile istiklal ve istikbaline sahip çıkarak hak ettiği bu zaferi şanlı tarihine altın harflerle yazdırmıştır” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, mesajında tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı Büyük Zafer’in 98’inci yıl dönümünü kutlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Kazanılan Büyük Taarruz ile birlikte, tarihten silinmek istenen milletimiz yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeği ile istiklal ve istikbaline sahip çıkarak hak ettiği bu zaferi şanlı tarihine altın harflerle yazdırmıştır” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat mesajının devamında 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan bu şanlı zafer bağımsız ve hür olarak yaşama iradesini ortaya koyan milletimizin en önemli kilometre taşlarından biri olduğunu belirterek şunları kaydetti:

Büyük Zafer’de olduğu gibi şanlı milletimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminde de vatanına bayrağına ve istikbaline sahip çıkmış, hainlerin kötü emellerine göğüslerini siper ederek vatanlarını korumuşlardır. Bugün ve gelecekte de bizlere düşen aynı şuur ve ruhla, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.”
 

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:04

×