HALİLİYE’DE SALGINLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfektasyon ekipleri ilçe genelinde iş yerlerini tek tek dezenfekte etmeyi sürdürürken, dezenfekte aracı da yine sokak sokak dezenfekte işlemini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Haliliye Belediyesi,  tüm dünyayı tesiri altına alan ve hala devam eden ölümcül covid-19 salgınının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana tedbir kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Salgın tedbirlerinin en önemlileri arasında yer alan hijyen kuralını tüm ilçede imkanları dahilinde uygulayan Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu çerçevede ilçe merkezinde bulunan iş yeri, banka ATM’leri, parklar, bina bahçeleri gibi bir çok alanı dezenfekte etmeye devam ediyor.

Ekipler ilçenin farklı bir çok mahallesinde iş yerlerini tek tek giderek dezenfekte çalışması yürütüyor. Çalışma alanlarından lavabolara kadar her bölgeyi dezenfekte eden ekipler ilçede salgının yayılımının önüne geçilmesini hedefleyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan ekipler sahada da bu çalışmaları yürütürken belediyeye ait dezenfekte aracı ise dönüşümlü olarak mahalle mahalle dezenfekte işlemini sürdürüyor.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:07

×