HALİLİYE, TEMİZLİK FİLOSUNA 7 YENİ ARAÇ DAHA KAZANDIRDI 

Haliliye Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında gönderilen 7 temizlik aracını filosuna kattı. Teslim töreninde konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Tertemiz bir Haliliye için çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor” dedi.

Haliliye Belediyesi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile Sıfır Atık Projesi kapsamında ilk olarak gönderilen ekipmanları ilçenin birçok bölgesine yerleştirirken, bu kez yine aynı çerçevede gönderilen 7 temizlik aracını filosuna kazandırdı. Araçlar BM Kalkınma Programı Türkiye yetkilileri tarafından Haliliye Belediyesine teslim edildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacak araçların teslim töreninde konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tertemiz bir Haliliye için çalışmaların süreceğini belirterek şunları söyledi:
“UNDP ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gözetiminde icra ettiğimiz Sıfır Atık Projesi kapsamında şehrimizin muhtelif yerlerine ilk ekipmanları yerleştirmeye başladık. Bu ekipmanları peyder pey kurum kuruluşlar, okullar ve evlere yerleştirmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda yine ekipmanlar içerisinde yer alan 7 aracımızı bugün teslim almış bulunuyoruz. Hedefimiz her adımda her sokakta, her cadde de olmak sloganı ile tertemiz Haliliye için çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecektir.”  

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:14

×