HALİLİYE BELEDİYESİ, PANDEMİ TEDBİRLERİNDE HASTANELERİ UNUTMADI

Haliliye Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu hastanelerinin ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Covid-19 salgının başladığı ilk günden itibaren ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmadı. Dezenfekte ekipleri, vatandaşların pandemi sürecinde yoğun olarak kullandığı hastanelerin de, program dahilinde dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, yürüttüğü çalışmalar kapsamında hastanelerin; kantin, kafeterya, asansörleri ve bekleme salonlarını dezenfekte etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Alınan tedbirlere ek olarak insan nüfusunun yoğun olduğu banka, ATM, park ve otobüs duraklarında da dezenfekte işlemleri yapıyoruz. Amacımız daha sağlıklı bir Haliliye oluşturmak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ortak kullanım alanlarına ek olarak ekipler, ilçe sınırlarında COVİD-19 vakası olan hanelerde de dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:15