BAŞKANLA VATANDAŞ BULUŞUYOR: “HALK GÜNÜ”

Haliliye Belediyesi Şanlıurfa’da örnek olacak ‘Halk Günü’ uygulamasını hayata geçiriyor. Her ayın ilk cuma günü saat 14:00 itibariyle başlayacak olan Halk Günü’nde, vatandaşlar bizzat başkan ya da başkan yardımcıları ile görüşerek sorunlarına çözüm bulabilecek veya eleştiri, yorum ve teşekkürlerini iletebilecek.

Halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanı veya başkan yardımcılarına ilettiği “Halk Günü’ toplantılarının ilki kasım ayının ilk cuma günü olan 7 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Her ayın ilk cuma günü gerçekleştirilecek ‘Halk Günü’ toplantılarında vatandaşın ilettiği sorunlar ilgili birimlerin amirlerine anlık iletilerek incelenecek, çözüm yoluna kavuşturulacak.

HALK GÜNLERİ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN BİR GEREĞİ

Mahalle istişare toplantılarını sürdüren, muhtarla toplantılarını da devam ettiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Halk Günü’ programının şeffaf yönetimin bir gereği olduğunu belirterek : “Halk günü toplantılarını her ay düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Halk günlerini bir prensip haline getireceğiz, vatandaşın şikâyetlerinden veya taleplerinden başkanlık makamından, belediyenin çalışanlarına kadar herkes sorumluluk taşıyacak ve ortak karar vererek, çözüm yollarına ulaştıracak” şeklinde konuştu.

BEYAZ MASA DA HİZMETE GİRMİŞTİ

Haliliye Belediyesi kısa süre önce de ‘44 22 63’ nolu ‘Beyaz Masa’, yani telefonla hizmet birimini devreye koymuştu.

Eklenme Tarihi: 05.11.2014 15:00