HALİLİYE BELEDİYESİ APARTMAN BAHÇELERİNİ TEMİZLİYOR

Haliliye Belediyesi, merkez sınırları içerisinde yer alan mahallelerdeki apartman bahçelerini temizlemeyi sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ağaçlardan dökülen yaprakların ve bina sakinleri tarafından atılan çöplerin biriktiği apartman bahçelerini temizlemeye devam ediyor. Geçen 11 Ekim'de başlayan ve ilk turu tamamlanan apartman bahçelerini temizleme çalışmalarında, temizlik görevlileri ikinci turun da sonuna geldi. Temizlik personelleri, temizledikleri apartman bahçelerinin tekrar kirletilmemesi için ise bina sakinlerinden çöplerini, çöp konteynırlarına atmaları konusunda istekte bulundu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, apartman bahçelerini temizleme çalışmalarının her ayın başında düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Eklenme Tarihi: 06.11.2014 07:20