BAŞKAN DEMİRKOL, ULUBATLI SEMT PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ulubatlı Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret ederek, vatandaşların ve pazarcı esnafının taleplerini dinledi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin ile birlikte Ulubatlı Mahallesi’nden bulunan semt pazarını ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Esnafın da taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, kış öncesi semt pazarında neler yapılacağı konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Pazarcı esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Demirkol, incelemeyle ilgili şunları söyledi:

“Ulubatlı Mahallemizde kış başlangıcında pazarımızı yerinde inceleme imkanı bulduk. Kış öncesi belediye olarak neler yapabiliriz, pazarcı esnafımızın taleplerini ve dileklerini aldık. Vatandaşlarımız bu husustaki memnuniyetlerini bizzat dile getirdiler. Pazarcı esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum.”

Eklenme Tarihi: 16.11.2015 10:34