HALİLİYE BELEDİYE SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor Kulübü Kick Boks sporcularından Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz, Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti.

24 Ekim- 2 Kasım 2015 tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad kentinde K1 Rules, Low Kick ve Kick Light branşlarında düzenlenen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Haliliye Belediye Spor Kulübü’nden Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz, Milli Takımı temsilen mücadele etti.

Haliliye’yi ve ülkemizi temsilen mücadele veren Altuntaş; Makedonyalı, Fransız, Sırp, Polonyalı, Hırvat ve Macar rakiplerini geçerek dünya üçüncüsü olma şansını yakaladı. Mevlana Altuntaş, bu başarısıyla bronz madalya kazandı. Yıldırım Oğuz ise Cezayirli, Brezilyalı, Meksikalı, Faslı ve Hırvat rakiplerini yenerek dünya 5’incisi oldu.

Haliliye Belediye Spor Kulübü sporcularından Mevlana Altuntaş ve Yıldırım Oğuz, elde ettikleri büyük başarıyla Milli Takımı ve Haliliye’yi en iyi şekilde temsil etmiş oldu.

Eklenme Tarihi: 19.11.2015 07:21