BAŞKAN DEMİRKOL, BORDÜR VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü- Devteşti çevre yolunda yapımı devam eden bordür ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, boyama çalışmalarına eşlik etti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde birim müdürleri ile birlikte Karaköprü- Devteşti çevre yolunda yapımı devam eden bordür ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan’dan bilgiler alan Başkan Demirkol, çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Bölgedeki vatandaşlar ile görüşerek Haliliye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Demirkol, incelemeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bağlarbaşı, Devteşti Mahallesi ve Ahmet Yesevi Mahallesi’ni Karaköprü ilçemize bağlayan bu yolun kısa bir süre önce asfaltlama çalışması Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlanmıştır. Haliliye Belediyesi olarak bizde bu yolun kaldırım düzenlemesini en kısa sürede yapmaya çalıştık. Gördüğünüz gibi çeşitli noktalarda çalışmalar devam etmektedir. Bir buçuk kilometre boyunca bu kaldırım çalışması yapılmaktadır. Aynı zamanda hiç zaman kaybetmeden kaldırımlar belli noktalarda çalışılarak birleştirilmekte. Sonrasında halkımızın hizmetine tertemiz şekilde sunulacaktır. Çalışmalarda emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından bordür boyama işi yapan işçilere eşlik ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 28.11.2015 02:36