EĞİTİM YILI ÖNCESİ OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM

Haliliye Belediyesi, eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelinde okul civarında bulunan iş yerlerine yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kesintisiz olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 6 Eylül’de başlayacak olan 2021- 2022 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir denetim başlattı. Okul çevrelerine hijyen kuralları başta olmak üzere ruhsat, son kullanma tarihleri kontrolleri gibi kapsamlı denetim yapan ekipler, iş yeri sahiplerine gerekli uyarılarda da bulundu.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, okul dönemi boyunca, kantin ve okul çevrelerindeki işyerlerinde denetimin aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:50