BAŞKAN CANPOLAT: YOĞUN BİR ASFALT ÇALIŞMASI SÜRDÜRÜYORUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, asfalt çalışmalarının yürütüldüğü Veysel Karani Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Canpolat, ilçe genelinde hummalı bir asfalt programı sürdürdüklerini söyledi. 

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü üst yapı çalışmaları kapsamında bir taraftan yeni yollar açarken, diğer taraftan da mevcut yollarda iyileştirme çalışması yapıyor. Veysel Karani Mahallesinde vatandaşlardan gelen talep üzerine yağmur drenajı çalışması yapılan bölgede daha sonra asfalt yenileme çalışması yapıldı. Başkan Mehmet Canpolat’ta, tamamlanan çalışmaları Mahalle Muhtarı Sadık Salar ile birlikte yerinde inceledi. 
Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Evet şu anda Veysel Karani Mahallemizdeyiz. Değerli Muhtarımız Sadık Salar ve ilgili fen işlerinden sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet Aslan ile birlikteyiz. Bu mahallemizde özellikle Şehit Mustafa Direkli Parkımızın etrafında su göllenmeleri ile ilgili vatandaşlarımızın şikayetleri vardı. Burada hemen bir yağmur drenaj ile ilgili kazı çalışması başlattık. Bunun akabinde de deforme olan, sıkıntı yaşanan asfaltta söküm gerçekleştirerek asfaltını yeniledik. Daha önce yine Veysel Karani Mahallemizde hem asfalt hem de yama ve parke çalışmalarımızı yapmıştık. Tabii ki, Veysel Karani Mahallemiz geçmişi olan köklü bir mahalle. Hala daha bazı sokaklarla ilgili talepler var gerçekten bu sokaklarla ilgili talepler yerinde talepler. Tabii kış mevsimine giriyoruz. Diğer mahallelerimizde de böyle etap etap, bölge bölge çalışmalarımız olacak. Buradan çıkıp hemen Ulubatlı Mahallemize sokaklarımızı asfaltlama geçeceğiz. Bugün itibarıyla Veysel Karani Mahallemizdeki asfalt çalışmalarımızı tamamlamış oluyoruz. Amacımız ve hedefimiz mahallelerimizde ki hem deforme olmuş ha hem bitmiş hem yağmur suyu ile ilgili drenajı ile ilgili problem yaşayan mahallelerindeki sokaklarımızda ki caddeleri bizi bir an önce toparlamak ve kışa hazırlamak. Bu manada Haliliye Belediyesi olarak Şubat ayı itibarıyla hummalı bir asfalt çalışmasına başlamış bulunmaktayız. Bize yardımcı olan değerli muhtarlarımıza çalışma arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Asfalt çalışması nedeniyle rahatsızlık verdiğimiz mahalle sakinlerimizin gösterdiği ilgi ve alaka içinde ayrıca vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Veysel Karani mahalle Muhtarı Sadık Salar ise mahallede yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Canpolat’a teşekkür etti. 
 

Eklenme Tarihi: 20.11.2021 15:54

×