HALİLİYE BELEDİYESİ YENİ YOLLAR YAPIYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ahmet Yesevi Mahallesi ve Devteşti Mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.  Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yol stabilize çalışmaları sürdürülürken, Devteşti Mahallesi’nde ise yeni yollar açılıyor.

İmar planına göre yol olarak belirlenmiş alanlarda ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’nce tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından yolların stabilize işlemleri yapılıyor. Yeni açılan yollarda ise alt yapı çalışmaları için uygun zemin hazırlanırken, öncelikle toprak zeminde çalışma başlatılıyor.  Yolların stabilize çalışmaları için toprak zeminin hazırlanmasının ardından, alan kaya parçaları ile dolduruluyor ve ardından dozerlerle dolgu malzemesi araç trafiğine uygun olacak şekilde sıkıştırılıyor.

Haliliye Belediyesi alt yapısı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam edecek.  Yeni yollar bulundukları mahallelerin trafik ağını genişletecek.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol açılan yeni yollar için, alt yapı çalışmalarının ardından kısa sürede yol yapım çalışmalarını başlattıklarını, bu çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirterek: “Yeni yollar Haliliye’nin trafik akışı için çok büyük önem arz ediyor. Merkez ve çevre mahallelerimiz arasında ulaşımın sağlanması adına yol çalışmalarındaki, devamlılığı ve hızı önemsiyoruz.” dedi.

Eklenme Tarihi: 12.11.2014 09:37