1900 KİTAP ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Eğitime Destek, Üniversiteye Gitsek" sloganıyla başlatılan ve 6 hafta süren kitap toplama kampanyasında toplanan yaklaşık 1900 kitap, öğrencilere dağıtıldı.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kaynaklara ulaşmada sıkıntılar yaşayan öğrencilere destek olmak için "Eğitime Destek, Üniversiteye Gitsek" kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 6 haftada toplanan kitaplar öğrencilere dağıtılmaya hazır hale getirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde düzenlenen kitap dağıtım törenine katılan öğrenciler, 6 haftalık kampanya kapsamında toplanan kitaplardan kendilerine uygun olan kitapları aldı. Öğrenciler, ihtiyacı olan kitaplara Haliliye Belediyesi’nin kampanyası sonucu ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Bu kampanyayı düzenleyerek bizim kitaplara kavuşmamızı sağlayan Haliliye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyoruz.” dediler.

Dağıtım törenine katılan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kitaplarını alan öğrencilerle görüştü ve geleceğin büyükleri olan bugünün öğrencileri için her türlü faaliyeti gerçekleştireceklerini söyledi. Kampanyadan 473 öğrenci faydalandı. 

Eklenme Tarihi: 18.11.2014 06:11

×