KIRSALDAKİ YOLLAR HALİLİYE BELEDİYESİ İLE KONFORLU HALE GELİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir kırsal mahalleyi daha yeni yoluna kavuşturdu.

Haliliye Belediyesi yol çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal yarımı yapmadan çalışmalarına devam eden ekipler, stabilize yol yapım çalışmalarıyla Kanoğlu Kırsal Mahallesini yeni yollarına kavuşturuyor. Hafta sonu mesaisiyle Kanoğlu kırsalında çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, kısa sürede tamamladıkları yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Yol çalışmaları ile çamurlu yollardan kurtulduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Kanoğlu Mahalle Muhtarı Bakır Kama ise “Haliliye Belediyesi, köy içi stabilize yol çalışmalarına başladı. Allah onlardan razı olsun. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve çalışan ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada program dahilinde çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

Eklenme Tarihi: 16.05.2022 13:42

×