HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Haliliye Belediyesi tarafından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kırsal mahallelerde ise sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla daha konforlu yollar hizmete sunuluyor. Üstyapı hizmetiyle ulaşımın rahatladığını ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde hummalı yol çalışmalarını devam ettiriyor.

İlçenin dört bir yanında süren asfalt, kilitli beton parke döşeme, sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla daha konforlu yolları hizmete sunan ekipler, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla da mahallelerin çehresini değiştiriyor.  Bu kapsamda; merkez mahallelerde devam eden sıcak asfalt atağı kapsamında İmambakır Mahallesinde de tamamlanan yeni yollar hizmete sunuluyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği asfalt çalışmalarıyla tamamlanan yollar, mahalle sakinlerinden tam not alıyor. Yolların daha konforlu olduğunu ve ulaşımın rahatladığını ifade eden vatandaşlar, Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor.

Merkezde süren asfalt atağı, kırsal mahallelerde ise ilk kez Başkan Mehmet Canpolat ile uygulanan sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla sürüyor. Yeniköy Kırsal Mahallesinde süren üstyapı çalışmalarıyla mahalle sakinlerini kış öncesi oluşabilecek olumsuz hava şartlarından kurtaran Fen İşleri ekipleri, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Tamamlanan yol çalışmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, “Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve bütün ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalarından her zaman memnuniyet duyuyoruz. Her şey için teşekkür ederiz” dedi. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallelerde süren yol çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.  

Eklenme Tarihi: 24.11.2023 14:36

×