MİLLETVEKİLİ YILMAZTEKİN’DEN BAŞKAN DEMİRKOL’A ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret ederek, Haliliye İlçesi’nde yapılan hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, beraberindeki heyetle birlikte Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Haliliye İlçesi’nde devam ettirilen çalışmalarla ilgili Yılmaztekin’e, bilgiler veren Başkan Demirkol, ziyaretlerinden dolayı da memnun olduğunu ifade etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Yılmaztekin, Haliliye İlçesi’nde ciddi çalışmaların olduğunu ve bu nedenle Bşakan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiğini belirtti. Yılmaztekin açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Fevzi Demirkol başkanımızı makamında ziyaret ettik. Haliliye İlçe’mizle ilgili istişarelerde bulunduk. Şunu gördük; hakikaten başkanım, devam eden projeleri ve ileriye dönük çalışmalarıyla çok güzel bir profil çizmiş. Bu profilini devam ettirmekte. Biz kendisine çok güveniyoruz. Memleketine hizmeti, kendisine dert edinen, aşk edinen bizim çok sevdiğimiz bir büyüğümüz. Çok güzel projeler devam ediyor. Bu projelerin Ankara ayağında her zaman yanındayım. Allah kendisinden razı olsun.”

Başkan Demirkol ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Kemalettin Yılmaztekin bizi belediyede ziyaret ettiler. Bu ziyaretleri ve tevazuları için kendilerine teşekkür ediyorum. Biz kendileriyle, Şanlıurfa’nın ve Haliliye’nin geleceği için, gençlerimizin istikbali için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kemalettin Yılmaztekin’e bu ziyaretlerinden teşekkür ediyorum.”

Ziyarette Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve Belediye Meclis Üyesi Ali Doğan’da hazır bulundu.

Eklenme Tarihi: 18.03.2016 07:04