UZUNKÖY’DEN BAŞKAN CANPOLAT’A TAM DESTEK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Uzunköy Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat’a ziyaretleri için teşekkür eden Mahalle Muhtarı İsa Demirkır, 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde mahalle olarak Mehmet Canpolat’a tam destek verdiklerini açıkladı.

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ayniberk ile birlikte Uzunköy Mahallesinde, Mahalle Muhtarı İsa Demirkır ve mahalle sakinleriyle buluştu. Mahallede tamamlanan hizmetlerle ilgili mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Canpolat, talep ve önerleri de aldı.

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan geçen 5 yıllık süreçte hizmet yaptıklarının altını çizen Başkan Canpolat, konuşmasında şunları söyledi:

“Allah’a hamdolsun 2019 yılında seçim sonuçları neticelendirildikten sonra Haliliye Belediyesi olarak 2019 yılının yaz ayında ilk asfaltımız bu mahalleye oldu. Onu bilmenizi isterim. Mahallemiz sürekli büyüyor sürekli ihtiyaçlar hasıl oluyor biz yine buradayız. Stabilize ekibim şu anda burada selden dolayı etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekiplerimiz sahada yanınızda olacak. Bölge olarak biz sizlerden razıyız. Haliliye Belediyesi olarak kırsal ve merkez ayrımı olmayacak dedik. 50’ye yakın köyümüzün içini asfaltladık. 20’ye yakın köyümüzün yollarına parke taşı döşedik. 50’nin üzerinde köyümüzde de stabilize çalışmalarımızı tamamladık ve halen çalışmalarımız devam ediyor. Ne mutlu bize şu anda Haliliye Belediyesinin kendi mülk araçlarıyla birlikte kendi mucur şantiyemizle birlikte kendi kendine yetebilen üreten bir belediye olduk. Bölgede uygun olan noktalarda halı saha faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Haliliye Belediyesi olarak bu beş yıllık süreçte hızlı adımlarla yolumuza devam ettik. 31 Mart sonrası da koşar adımlarla merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin refah seviyenizi yükseltmek adına elimizden gelecek tüm gayreti, başta gücümüzü aldığımız Cenab-I Hakk sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sonra da milletin partisi AK Parti ile sizler ile bir olduğumuz sürece bizi bu koşmaktan bu hizmetten kimse alıkoyamaz.”

Uzunköy Mahalle Muhtarı İsa Demirkır’da konuşmasında 31 Mart Seçimlerinde Mehmet Canpoat’a mahalle olarak destek vereceklerini belirterek, “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, mahallemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın Uzunköy Mahallemize dünde, bugünde büyük hizmetleri olmuştur. İnşallah seçimlerden zaferle çıkacağını ve mahallemize hizmetlerinin devamını getireceğini temenni ediyoruz. Uzunköy Mahalle Muhtarı olarak ve mahalle halkı adına da sayın başkanımıza, bu seçimde kendisini destekleyeceğimizi tekrar ediyorum” diye konuştu.

Başkan Canpolat, konuşmaların ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Eklenme Tarihi: 02.03.2024 18:34

×