BAŞKAN CANPOLAT: HER ZAMAN MİLLETİN LİDERİNİN YANINDA DURDUNUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle programları kapsamında Yazılıkavak ve Mehmetçik mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 31 Mart seçimleri için AK Partiye destek isteyen Başkan Canpolat, “Sizler bugüne kadar hep AK Partimizin yanında durdunuz, milletin liderinin yanında durdunuz, hizmetin yanında durdunuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ayniberk ile birlikte ilk olarak Yazılıkavak Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Boztepe ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Canpolat, sahadaki çalışmalara ilişkin sohbet etti. 31 Mart seçimleri için de AK Parti’ye destek isteyen Başkan Canpolat, açıklamasında şunları söyledi:

“Sizler bugüne kadar hep AK Partimizin yanında durdunuz, milletin liderinin yanında durdunuz, hizmetin yanında durdunuz inşallah 31 Mart günü de vereceğiniz güçlü destekle yine AK Parti diyerek, gelecekte yine hizmetle ilgili, hizmetin partisi AK Partinin yanında durcağınızdan adımız gibi eminiz. Bizlere de düşen şimdiye kadar nasıl size hizmet ettiysek, misliyle bundan sonraki süreçte de sizlere hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Hep birlikte el ele Haliliye’mizi, AK Parti olarak çıtayı daha yükseğe kaldırmak adına gerek büyükşehirde gerekse Haliliye’de sizlerin vereceği destek bizim için son derece kıymetli ve önemlidir.”

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından Mehmetçik Mahallesine geçti. Burada da, Mahalle Muhtarı Abdulcelil Kırmızıkılıç ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Canpolat, ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Canpolat, temaslarının ardından bölgeden ayrıldı.

 

Eklenme Tarihi: 02.03.2024 20:29

×