BAŞKAN CANPOLAT: BİZ HİZMET ADAMLARI VE ADAYLARIYIZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerine ev ziyaretinde bulundu. Başkan Canpolat, “Biz AK Parti ailesi olarak, hizmet adamları ve adaylarıyız. Bizler, sizlerin hizmetkarlarıyız” dedi.

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Bağlarbaşı Mahallesiyle devam etti. Tapşık ailesi tarafından düzenlenen ev toplantısına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir katıldı. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve tek tek ilgilenen Başkan Mehmet Canpolat, büyük teveccühle karşılandı. 31 Mart Yerel Seçimleri için de vatandaşlardan destek sözü alan Başkan Canpolat, AK Parti’ye destekleri için Tapşık Ailesine ve Bağlarbaşı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bağlarbaşı’nın aziz kadim müdavimleri, aziz insanları hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Bağlarbaşı tamam değil mi? Bağlarbaşı tamam inşallah, bizler AK Parti kadroları olarak olmaz ve yapılmaz denilen birçok işi elhamdülillah yaptık. Açıksu Caddesi açılmaz dediler, çok şükür büyükşehir belediye başkanımızla birlikte açtık. 2019’da burada dolaşıyordum, başkan acaba bize asfalt gelir mi dediler, hamd olsun bu caddeyi asfalt yaptık. Elhamdülillah doğalgaz Bağlarbaşı’na geldi. Ama Bağlarbaşı’yla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Başkanla beraber birlik ve beraberlik içerisinde daha yapacak çok işimiz var. Sağlık Bakanlığıyla görüşüyoruz, Bakanlık ile görüştükten sonra inşallah yer tahsisini alırsak eğer Zeynel Başkanla beraber inşallah buraya bir semt pazarı ve diğer sosyal tesisleri de Bağlarbaşı’na sizlerin AK oylarıyla kazandıracağız. Biz AK Parti ailesi olarak, hizmet adamları ve adaylarıyız. Bizler, sizlerin hizmetkarlarıyız. Biz sizlere hizmetlerle birlikte gönüllerinize taht kurup, dualarınızda oluyoruz. Biz Bağlarbaşı’nın emrinde ve yanındayız. Özetle şu cümleyi kurayım, AK Parti demek hizmet demek, Recep Tayyip Erdoğan demek. AK Parti demek, hizmet demek, bereket demek, biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Allah’ın izniyle Haliliye’nin her sokağında, her mahallesinde, nereye gitsek ev toplantısında sokaklar sel olup akıyor.”

Konuşmaların ardından bölgeden ayrılan Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Yavuz Selim Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına  katıldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat’a; AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Elif Tunçkaşık da eşlik etti. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşların desteğiyle 31 Mart’ın AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacağını ifade etti.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise bölgeden ayrıldı.

Eklenme Tarihi: 24.03.2024 14:25

×