HALİLİYE’DE 8 MART’A ÖZEL EL EMEĞİ SERGİSİ AÇILDI

Haliliye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünlerden oluşan sergi düzenledi. Başkan Canpolat, Kadınların topluma olan katkısının toplumların gelişmesi ve güçlenmesinde büyük rol oynadığını belirtti.

Haliliye Belediyesi Millet Evleri ve Hanımlar Konağı kursiyerlerinin hazırladığı el işi ürünlerin yer aldığı sergi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi fuaye salonunda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Düzenlenen programa, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Hüseyin Yayman, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, Cevahir Asuman Yazmacı, Faruk Pınarbaşı ve Hikmet Başak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı İlhami Günbegi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zehra Ay, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kadınların toplumdaki önemine dikkat çekerek belediye olarak kadınları hayatın her alanında desteklediklerini ifade etti. Kadınların topluma olan katkısının toplumların gelişmesi ve güçlenmesinde büyük rol oynadığını belirten Canpolat, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Hüseyin Yayman da konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün tüm kadınlara hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ise konuşmasında, Haliliye Belediyesi Kadın Destek Merkezleri tarafından hazırlanan serginin günün anlam ve önemine uygun bir etkinlik olduğunu belirterek emeği geçenleri tebrik etti.

Program, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat tarafından kurslarını başarıyla tamamlayan kadınlara sertifika ve hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.
 

Eklenme Tarihi: 08.03.2026 20:17

×