HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN TEK TEK DAĞLARI MİLLİ PARKI’NDA MESİRE ALANI

Haliliye Belediyesi, Tek Tek Milli Parkı’nda düzenlediği alanı mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine sundu. 24 dönümlük mesire alanında mescit, wc, oyun grubu, çardak, barbekü ve piknik masaları yer alıyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmetine sunulan Tek Tek Dağları Milli Parkı Haliliye Belediyesi Mesire Alanı, hafta sonları vatandaşların piknik yapacağı ve vakit geçirebileceği bir yaşam merkezi durumunda. 24 dönümlük yeşil alan üzerindeki mesire alanı içerisinde piknik masaları, çardaklar, beton barbeküler, çocukların oyunlar oynayacağı oyun grubu, wc, abdest alınacak yer, mescit ve şelale bulunuyor. Vatandaşların piknik yapabileceği ve vakit geçirebileceği Tek Tek Dağları Milli Parkı Haliliye Belediyesi Mesire Alanına girişler ise ücretsiz.

Haliliye ve Şanlıurfa halkının hizmetine sunulan mesire alanında, Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler bünyesinde 9 personelin vardiyalı şekilde görev yapıyor.

Eklenme Tarihi: 15.05.2016 03:46