BAŞKAN DEMİRKOL, HALİLİYE BELEDİYESİ PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi bünyesinde çalışan tüm çalışanlarla iftarda bir araya geldi. İftar sofralarının kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Başkan Demirkol, iftar ve sahur sofrası uygulamalarının görev süreleri boyunca devam edeceğini kaydetti.

Başkan Fevzi Demirkol, Rabia Meydanı’ndaki iftar sofrasında belediye çalışanları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe yönetimi ile kadın ve gençlik kolları teşkilatının da yer aldığı iftarda Başkan Demirkol, personellerle tek tek görüştü. Tüm masaları dolaşan Başkan Demirkol, iftar sofralarının her akşamki konuklarıyla da görüştü.

Okunan ezanla orucun açılmasıyla birlikte Başkan Demirkol, alanda bulunanlara konuşma yaptı. İftar sofralarıyla kardeşlik duygularının pekiştirildiğini ifade eden Başkan Demirkol, “Cenab-ı Hakk’ın sağlıkla, mutlulukla ve bölgemizdeki huzurla bizi bugüne, bayrama ulaştırdığı için Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır. Ramazan’ın sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Bu sofrada AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe yönetimi, AK Parti İl Başkanvekili, Haliliye İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, benimle birlikte yol giden AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyeleri, aynı şekilde Haliliye Belediyesinin gönülden hizmet eden, sadece kazancı dua olan personelleri var. İnsanlara hizmet etme noktasında adaletten şaşmayan yöneticilerimiz var. Her zaman başımızı dik ve insanların bize güvenini temin eden Haliliye Belediyesinin tüm personeli, Haliliye’nin kadim şehir Şanlıurfa’nın halkı var, sakinleri var. Biz bu bölgede, bu noktada bir kardeşliği pekiştiriyoruz, kardeşliği herkesin görmesini temin ediyoruz. Cenab-ı Hakk’ın bize vermiş olduğu nimetleri herkesle paylaşarak, insanların duasını alarak, bu bölgede Haliliye bizim, Şanlıurfa bizim, Türkiye bizim diyen gençlerimiz, gençliğimiz, yaşlılarımız ve bize evinde dua eden ninelerimiz var” dedi.

Eklenme Tarihi: 04.07.2016 03:07