BAŞKAN DEMİRKOL: KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI PEKİŞTİRMEK AMACIYLA SUR’DAYIZ

Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı’nın son iftarında Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde, bin 500 kişinin katıldığı iftar sofrası kurdu. Peygamberler şehrinden Evliyalar şehrine sofra açtıklarını ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Sur’da olduklarını kaydetti.

Haliliye Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın arifesindeki son iftarda Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde Ulu Camii önünde yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar sofrası kurdu. İftara Başkan Fevzi Demirkol ile Başkan Yardımcısı Haci Kanduza ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyeleri de katıldı.

İftar öncesi Sur’daki esnafı ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, iftar alanındaki vatandaşlarla da sohbet etti. Okunan ezanla birlikte alandakiler oruçlarını açarak, okunan duaya hep birlikte ‘amin’ dedi. Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, Peygamberler şehrinden gelip Evliyalar diyarı olan Diyarbakır’da sofra açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Demirkol, kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Sur’da olduklarını vurgulayarak, Haliliye Belediyesinin Ramazan Ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerle ilgili de bilgiler verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker de, Haliliye Belediyesinin imza attığı güzel organizasyondan dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiğini söyledi.

Eklenme Tarihi: 05.07.2016 02:22