HALİLİYE’DEKİ MUHTAR VE KÜLTÜR EVLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtar ve çok amaçlı kültür evlerinin açılışları, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış törenin de konuşan Başkan Fevzi Demirkol, yapılan tesislerin Haliliye halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol’un Haliliye İlçesi’ne kazanımlarıyla yapımı tamamlanan muhtar ve çok amaçlı kültür evlerinin açılış töreni, Çekçek kırsal Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Törene Başkan Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, milletvekilleri, belediye başkanları, AK Parti teşkilat üyeleri ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Törenin açılışında konuşan Başkan Fevzi Demirkol, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde temel atma törenini gerçekleştirdikleri muhtar ve kültür evlerini tamamladıklarını hatırlattı. Tesislerin açılışlarını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Demirkol, bu tesislerin Haliliye halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Başkanı Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ve Vali Tuna da, yaptıkları konuşmada ilçe halkının hizmetine sunulan eserlerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Bakan Faruk Çelik ise Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un verdiği sözleri yerine getirdiğini ve bu nedenle Başkan Demirkol’u tebrik ettiğini söyledi. Açılışını yaptıkları bu tesislerin ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Çelik, Haliliye Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından muhtarlara, anahtarları protokol üyeleri tarafından teslim edildikten sonra kurdele kesildi.

Öte yandan açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Kemalattin Yılmaztekin, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürekve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve diğer ilgili de katıldı. Törene katılanlara yemek ikramında da bulunuldu.

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde taziye, düğün ve Kur’an Kursu olarak kullanılmak üzere çok amaçlı kültür evleri, merkez mahallelerde ise vatandaşların kamu hizmetinden daha hızlı yararlanmalarını sağlamak amacıyla muhtar evlerinin yapımına başlamıştı.

Eklenme Tarihi: 06.07.2016 16:34