HALİLİYE’DE 'YOL MEDENİYETTİR' ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “yol medeniyettir” anlayışıyla ilçe genelindeki hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Başkan Fevzi Demirkol’un da talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yol yapım, yol açma ve bakım onarım çalışmalarına gece, gündüz devam ediyor. Devteşti Mahallesi’nde araçların yoğun olarak geçtiği bölgelerde yaşanan çökmelere müdahalede bulunan ekipler, bakım onarım çalışması gereken bölgelerde de bu çalışmalarını anlık olarak tamamlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde de henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda yeni sokakların açılmasını için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yeni açılan yolları ‘kırmızı kot’ uygulamasına uygun hale getirerek, malzeme serim işlerini gerçekleştiriyor. Ahmet Yesevi Mahallesi 9825’inci Sokak’ta iş makineleriyle gerçekleştirilen yeni yol açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri ise Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, hizmetin anlık olarak kendilerine ulaşıldığını ve yollarının hızlı bir şekilde de tamamlandığını dile getirdiler.

Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Ömer Çiçek de, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mahallemizde bazı yapılmamış sokaklarımız vardı. Haliliye Belediyesi’nden yetkili arkadaşlarla bunların tespitini yaptık. Çalışmalarına devam ediyorlar. Yapılmış sokaklarda da tadilat gereken noktalarda tespitini yapıyoruz. Kışa çamursuz sokaklarla gireceğiz. Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ederiz.”

Eklenme Tarihi: 11.07.2016 06:12