BAŞKAN DEMİRKOL, AK PARTİ HALİLİYE İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, geçen hafta gerçekleştirilen Ak Parti Haliliye 1. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Canpolat'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. İlçe yönetiminin de yer aldığı ziyarette açıklama yapan Başkan Demirkol, "Bu memlekette, Urfa'da bir taşın üzerine taş koyan veya icra makamında olmasa da bu taşın konmasını tarif eden bütün yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Kaldıkları yerden biz devam edeceğiz. Bizim bıraktığımız yerde başkaları devam edecek. Burada önemli olan geçmişte yapılan hizmetlerin tekdir edilmesi ve vefa. Biz Ak Parti Teşkilatı ve şahsi olarak nefsimize hakim davamıza köle olmalıyız. Biz nefsimize hakim, davamıza amacımıza köle olursak o iş gelir bizi bulur. Mevlana Hazretleri'nin bir değişi vardır; kişinin değeri istediğidir. Eğer kişinin istediği sadece koltuk ise değeri koltuk olur. Eğer o koltuktan o makamdan öte yapacakları hizmetler var ise ve istediği hizmetse o zaman değeri bütün insanlara hizmet ettiği için büyün insanlıktır" dedi.

Geçmiş dönemde partiye hizmet eden yöneticilere de teşekkür eden Başkan Fevzi Demirkol, "Bu bakımdan geçmişten günümüze hizmet eden parti teşkilatlarımıza, Belediye Yöneticilerimize geçmiş dönemlerde hizmet yapmış olan ama şuan aramızda olmayan bütün yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Onları minnetle şükranla yad ediyoruz. Bizim bir düsturumuz olmalı. Allah'ın ipine sımsıkı sarılacağız, bölünmeyeceğiz parçalanmayacağız, Cenab- ı Hakkın bize verdiği nimetlere sımsıkı sarılacağız. Her zaman için, bugün bu çatı altında birlikteyiz yarın görevlerimiz değişebilir ama bir ömür beraber olacağız. Bize dostluklarımız babalarımızdan kaldı. İnşallah bu süreç sonunda evlatlarımız birbirine dost edecek hatıralarla birbirimizden ayrılırız, bizden sonraki nesillerde inşallah daha ileri götürecektir. i'lâ-yı kelîmetullâh arzusu kıyamete kadar devam edecektir" diye konuştu.

Haliliye İlçe Teşkilatına tebrik ziyaretinde geciktiğini anlatan Başkan Demirkol, kongre sonrasında İstanbul ve Bingöl'de yerel yönetimler toplantısına katıldığını söyledi. Yerel yönetimler toplantısının çok verimli bir toplantı olduğunu aktaran Başkan Demirkol, şunları söyledi:

"Orada belediye başkanlarımızdan söz almak isteyenler oldu. Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz vardı. Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Abdülhamit Gül vardı ve çeşitli baklanlıklardan bakan yardımcılarımız vardı.  Burada da söz alarak sadece Haliliye'nin değil gönlümüzde hudut olmadığı için bütün Urfa'nın daha doğrusu bütün bölgenin sorunlarını sile getirdik. Elhamdülillah çok şükür o sözlerimizin tesirleri oldu. Bugün bakanlıklardan genel müdürler bizi aradı; o söylediğiniz neydi Sayın bakan ya da bakan yardımcılarımız bize iletti, o konularda çözüm açısından. Şimdi sözün tesiri kalpten gelmesi, birde kişisel olmaması biz sadece Haliliye demedik, sadece belediyemizde paramız yok demedik. Bu bölgenin yaşadığı sorunları aktardık."

Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür eden Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ise "Bundan sonraki süreçte sayın belediye başkanımız Fevzi Demirkol ile birlikte Haliliye ilçe yönetimi olarak bir bütün halinde birlik beraberlik içerisinde mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eklenme Tarihi: 30.12.2014 08:14